Hanyagság csodálatos élete

Friss topikok

Díszítőfestő?

2009.02.10. 10:21 | hanyagság | 3 komment

A cigánylány válófélben volt a pasijától, egy ideje már szakítottak, de még érezhetően nem volt teljesen lezárva az ügy. A csaj pakolászott valamit éppen, én pedig megkérdeztem tőle, hogy akkor most hogy érzi, jó úton halad, biztos abban, amit csinál? Erre, meglepetésemre, kissé nyűgösen azt válaszolta, hogy hát nem annyira. Itt van ő most 28 évesen, mit is kezdhetne magával? És valóban tanácstalannak látszott. A foga szuvas volt kicsit elöl, de csinos, karcsú lány volt. Van valami szakmád? - kérdeztem. Hát, igen... díszítőfestő vagyok. Ez váratlan fordulat volt, de ahogy ránéztem, hát nem sugárzott belőle az önbizalom. És szerinted ügyes vagy? - provokáltam tovább. Először kiült az arcára a kétség, vonogatta a vállát, majd elsimult az arca, és azt mondta, hogy hát igen.

Ekkor csörgött az óra. Fél hét volt. Este átállítottam hatról fél hétre, hogy most aztán tényleg aludjam ki magam, mert különben működésképtelen maradok. Arról meg nem lehet szó.

A bejegyzés trackback címe:

https://hanyagsag.blog.hu/api/trackback/id/tr79934222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mikl 2009.02.10. 16:18:48

Tisztában vagyok vele, hogy tudatlanságom nem ismer határokat és mértéket, és az itt következő kérdés e fájó tényt fel fogja fedni annak meztelen valójában, de mi a tököm az a díszítőfestő?

hanyagság 2009.02.10. 16:31:15

@mikl: pontosan én sem tudom, illetve szerintem sok minden lehet, például van, aki így falra díszítőfest, például ilyen virágokat vagy bármit, monnyuk autószalonba autót, talán anyádnak az az angol barátnéja, akivel találkoztunk, aki a sodort cigit szívta...

de szerintem más is lehet, egyéb ilyen iparművészeti festő munka, pl. bögrékre festegetni...

talán többet is megtudhattam volna a dologról, ha nem fél hétre, hanem hétre húzom fel az órát.

hanyagság 2009.02.10. 16:32:00

vagy izéééé, testfestő? ja az a feleséged, télleg....
Címkék: álom
süti beállítások módosítása