Hanyagság csodálatos élete

Friss topikok

Még egy álom

2009.11.10. 12:22 | hanyagság | 2 komment

Sajnos csak igen kevésre emlékszem a ma éjszakából, pedig többfélét is álmodtam.

Egyik: Valami pasival vagyok egy lakásban, asszem valahogy összetartozunk, és nagyon sok dolgom van, mert repülővel el fogok utazni, és kicsit reménytelennek tűnik, hogy addig mindent be tudok fejezni. Aztán a a pasi elalszik egy kis félreeső zugban és én betakarom meg elrendezgetem. Aztán csak azt veszem észre, hogy elfogytak a teendőim...

Másik, ja ez elég vicces: valami terápián vagyok a Csernusnál, többen is vagyunk. Írni kellett magunkról valamit, azt olvasgatja a Csernus (én sose láttam tévében, lévén nincs tévém), az enyimét hanyagul csak félredobja és valami olyasmit mond, hogy hát jobbnak írom le magam, mint amilyen vagyok, nem tartja hitelesnek, fitymálgatja. Aztán olvassa egy másik lányét, akivel én közben el kezdek beszélgetni, kérdezgetem, már nem tudom miről, és közben meg a Csernuson látszik, hogy ez aztán igen, amit a csaj írt, az rendben van. Ahogy beszélgetek a lánnyal, egyszer csak látom ám, hogy három szeme van. A harmadik szeme középen (ahogy az kell), egy picivel van csak feljebb, mint a másik kettő, a homloka alján. Kisebb, mint a másikok, és egy kicsit véreresebb. Pislog vele, ahogy közelebb hajolok, hogy megnézzem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hanyagsag.blog.hu/api/trackback/id/tr351515156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jilsander 2009.11.10. 14:38:01

Ej, ez igen! Vedd áldásnak ezt a két álmot, ritka, nagyon ritka hogy ennyire világos és melengetően megnyugtató üzenetet kapjon valaki -fentről. Tudod, olyan érzésem volt miután elolvastam, mint amikor valakinek megsúgják a lottószámokat...Hmm. Klassz ajándék. :)

hanyagság 2009.11.10. 14:48:03

@Jilsander: A próféta szóljon belőled, Drágám:)))) Bár ez csak egy része, ennél részletesebbek voltak, de reggelre valahogy ennyi maradt meg belőlük. ki tudja, lehet, hogy a szájam íze szerint kicsit át is alakítottam:)))
süti beállítások módosítása