Hanyagság csodálatos élete

Friss topikok

sms

2008.08.05. 20:07 | hanyagság | 3 komment

jut eszembe az sms, ami az előző fejezetben "várhat"-ott:

 

"Még mindig élünk :) sohogunban vagy hol a faszonban vunk. Szép barnak, erösek és büdösek vunk mar :) csokok!"

 

Hihihiii, nevetne a Kisördög, illetve nevetett is, jó dolguk van ezeknek a zarándokoknak, mondta. Meg azt is mondta, hogy ő is szívesen elmenne zarándokolni, ha ez ilyen buli.

Nem nagyon szeret fürdeni, szerintem erre gondolt. Pedig ha tudná, hogy ennek nem is ez a lényege. A zarándokok bölcsülni mennek oda, nem elkoszosodni, de ezt már nem is említettem neki, valószínűleg úgyse értené, kicsi még.

Azóta különben is találtak egy tavat, ahol megfürödtek. Ez már biztos nem is tetszene neki annyira... nem tudom, de majd megkérdezem tőle.

Ezt a tó ügyet onnan tudom, hogy az egyik zarándokkal közös apánknak (anyánk is közös, a tévedések elkerülése végett jegyzem meg) ma van a születésnapja, és neki mesélte, mikor felhívta boldogszülinapot kívánni. Apu persze rögtön hívott, hogy lám-lám, a fia mégsem felejtette el :) Meg azt is mesélte, hogy rohadnak a barackok a kertben, még csont kemények és zöldek, de már rohadnak. Ilyen időket élünk. De szerencsére a méhecskék jól vannak és rá se hederítenek, mikor ő órákon át bámulja őket a kissámliról, ahogy hurcolásszák a virágport a lábukon. (Pedig egyszer majdnem megölték, napokig intenzíven volt, mert összeszurkálták. A történelmi tapasztalatok szerint ugyanis kirajzáskor a méhek nem támadnak, de ezek nem ismerték ezt a történelmi tapasztalatot, no meg melegük is lehetett és támadtak.) Apu nagyon szereti a dolgos... hmm... szóval a dolgos lényeket, legyen az állat vagy ember, azt hiszem a japánokat is ezért szerette annyira.

...

Hát ez a bölcsülés dolog meg majd úgyis kiderül, ha a zarándokok hazajönnek, bár kérdés, hogy Hatita tudja-e fokozni a fokozhatatlant, azaz lehet-e még bölcsebb?

Nos, ha az nem is, de legalább büdös, az lesz:)

...

Nincs mese, muszáj nekiállnom dolgozni, pedig szívesen mesélnék még:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hanyagsag.blog.hu/api/trackback/id/tr70602403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lülü 2008.08.10. 19:20:19

Nagyon jó., folytasdés én majd olvasom ha bírom mintha a családdal lennék egyfolytában.....:)

hanyagság 2008.08.12. 20:29:43

Tudod, Lülü, először nagyon örültem a kemmentednek, jól esett, aztán jól beparáztam, hogy húha, akkor ezt olvassa is valaki, izé... hogy fogom tudni folytatni? hiretlen aktiválódott a szatunusz vénusz merkúr konjunkcióm :))) azért remélem, nem ijedtem el örökre:) pusziii

Lülü 2008.08.18. 12:59:08

Nehogy visszariadj, igyekszem elolvasni amik születttek a múlt héten csak nem voltam itthon, aztán majd jól megkritizálom őket!!:)) puszi
Címkék: tűnődés
süti beállítások módosítása