Hanyagság csodálatos élete

Friss topikok

A lepkefóbiám

2009.10.23. 20:28 | hanyagság | 2 komment

Némelyek csodálkoznak rajta, de tény, hogy lepkefóbiás vagyok. Furcsa mód az öcsém is. Lehet, hogy ez genetikus. De lehet ugye a nevelés is. A véletlenről nem is beszélve. Most, hogy itthon volt egy pár napra, már ketten szenvedtünk attól, hogy valami különös és ismeretlen oknál fogva elszaporodtak az éjjelilepkék a lakásban. Úgy az utóbbi 2-3 hétben. Ilyen töménységben még nem szerepeltek nálam. Ketten közülük ez idő alatt már különféle gáztűzhelyen hagyott kajába is belehaltak. Az egyik a sült olajban terült ki, a másik a borsólevesbe áldozta magát, és viszont, hiszen a ki a bánat ette volna meg már utána. Mármint a maradék borsólvest. Ejjh. Tegnap este ezt egy beszélgetés folyamán meg is említettem valakinek, mint érdekességet és ma reggel a tejeskávéfőzés kapcsán, mikor feltettem a tejet melegedni a pitlibe, elnéztem a tűzhelyet, kicsit dzsuvás is volt, és felrémlett bennem az olajos lepke egészen gusztustalan emléke, és így átsuhant a fejemen ennek a lepkeproblematikának a képtelensége. Ez a tej melegítés csak egy-két perc, de nem szoktam bírni közben ott állni mellette, mert az unalmas, úgyhogy kitakarítottam ez alatt a macska almát, vagy alomját vagy hogy is kell mondani, de ez ilyenkor mindig egy kapkodás, mert a tej hidegen nem jó, felforrva meg föles. Alomtakaítás, aztán meg alapos kézmosás, mert hát itt mégiscsak macskaszarról van szó és bizony a tej megfelelő melegségét viszont a beledugott ujjammal ellenőrzöm le. Tehát kézmosás után rohantam vissza a tejhez, nehogy későn érkezzek... de nem bírtam beledugni az ujjam. A tej tetején ott úszkált a lepkemegszállók harmadik halálos áldozata. Vagy öngyilkos merénylője, nem egész két perccel azután, hogy jövetelük célján tűnődtem. Ez azért kicsit megrendített. Kicsit sok véletlen szerepelt az egyenletben. Tegyük fel, hogy szólnak valamiről. Rendben van, miről? Nekem mit jelentenek a lepkék? Nekem speciel, mert azt tudom, hogy másnak az angyalokat szokták. Asszem. De nekem? Hát mi mást, a félelmet. Lepke=félelem. De ennél tovább nem jutottam, gyors ütemben készülődnöm kellett és indulnom el hazulról oda, ahova éppen tartottam.

A bejegyzés trackback címe:

https://hanyagsag.blog.hu/api/trackback/id/tr591470499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jilsander 2009.10.23. 23:49:17

cöcöcö...hogy te mekkora egy hülye vagy bmeg...XDXDXXDXDXD
Annyira vizuális vagyok és látom ahogy loholsz az alom, a mosdó, meg a konyha között...majd csalódott képedet... a pitlibe tekintvén. A rohadt lepkéje má' megin' itt van! 8-@ (cumi)

Olyan mókás vagy Hinyi. XD
Csók, a kicsilepkétől...XDXDXD

hanyagság 2009.11.04. 14:07:37

@Jilsander:
én mekkora egy hülye vagyok, hehe...
minden szó igaz, amit írtam!! XO
süti beállítások módosítása