Hanyagság csodálatos élete

Friss topikok

Tamara furcsa szokása

2010.01.09. 17:39 | hanyagság | 4 komment

Van egy elég intim problémám, ami azt illeti... szóval a macskám folyton a vécébe turkál, ha egy kicsit nem figyelek oda, de különben akkor is... A két hátsó lábával kapaszkodik az ülőkébe, az elsőkkel meg laborgyakorlatot folytat a petri- helyett a vécécsészébe'. A minap lehúztam (rá) a budit, de ez se nagyon riasztotta vissza, pedig nem nagyon rajong a vízért. Na ez is csak a függőségét mutatja, igen. Már nem ura magának, ilyenkor rámnéz, és mintha valahol máshol járna, teljesen transzban van.

Nem tudom, nem kéne valami terápiára járatnom, nincs véletlenül valakinek hasonló tapasztalata? Vagy netán macskaiskola? He? Abban is van Waldorf? Nem szeretném aztán, ha az iskola miatt is terápiára kéne járatnom. Ha azokat a buta kutyákat járatják iskolába, akkor egy ilyen intelligens állatot is kéne, nem? Na mert még elkallódik. Különben is, a zsenik sok más téren teljesen élhetetlenek. Ja. Mint ez is. Ha nem rakom elé a kaját meg a piát, hallod, itt fordulna föl. Ez is csak azt bizonyítja.

Na átmegyek a Törpegém utcába, megetetem a Pucit meg a Mancit is. Még lefogy nekem a kövér kislány, és akkor aztán lőttek az évszázados barátságnak, ajajajajjj.

Kezd összeállni a kép, húha, szóval lehet, hogy amikor odajött nyüzsögni az ölembe és én lehajítottam magamról, mert kegyetlen büdös volt, akkor mégsem a szelek bántották "szegénykét"? Ujujujjj. Most bezzeg itt sunyít és melegszik az erősítő hűtőrácsán, mintha nem is róla lenne szó. A kis (büdös) kurva, az.

Nos, azóta eltelet egy nap.

Megérett bennem az elhatárzás: kitiltom az ágyamból. Mert hiába a kis tálkájába a különleges szűrt és mágnesezett víz (nos, nem miatta, de ha már mi ezt isszuk, akkor neki mér ne...), szóval az a szomorú helyzet, hogy inni is a vécébe jár.

Levettem róla a kezem.

A bejegyzés trackback címe:

https://hanyagsag.blog.hu/api/trackback/id/tr11659470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barbarossa 2010.01.10. 18:00:04

Khm...
Biztos, hogy a Tamara nem Tomi? A kandúroknak van jellegzetes kandúrszaguk.
(Én tudom: Micukát mi is Micikeként kaptuk - a kandúrságát az állatorvos állapította meg, aztán ő is mulasztotta el)

hanyagság 2010.01.10. 19:44:15

@Barbarossa: :DDDDD Hát nemtom, az állatorvos lánynak nézte, és én sem látok neki ott olyan izét:)))) Úgyhogy egyelőre marad Tamara. Büdös Tamara :P :DDDD

Jilsander 2010.01.13. 01:30:41

hihihi Tamara büdös kis kurva XDXDXDXD Jájjj de imádom azt a szemét kis pofáját!!!!
"levettem róla kezem" XD mekkora duma...:))))))

hanyagság 2010.01.13. 10:33:11

@Jilsander: le hát, különös tekintettel még arra, hogy minden nevelési próbálkozásomat meghiúsítja a Sosika, mert pl. amikor rá akartam szoktatni az állatot, hogy az én főztömet egye, Sosi sutyiban adott neki konzervet :(
Címkék: állat
süti beállítások módosítása