Hanyagság csodálatos élete

Friss topikok

Rítus Rituskának

2008.12.02. 15:32 | hanyagság | 23 komment

Nincs más hátra, olyan nagyszámú tapasztalatra tettem szert a "kivel menjünk színházba? jó lenne már egyszer végre egy pasival elmenni, de az istennek nem jön össze" című népi játékban, hogy bármelyik akkreditált laboratórium levonná a következtetését - tudományos alapon - hogy ez nekem a büdös életben nem fog sikerülni.

Nem látom elérkezettnek az időt, hogy végre én is elfogadjam ezt a tényt?

Jókor, jó helyen. Valamiért kulminál most nálam Bergman, a szinkronicitás jegyében. Először a Jelenetek egy házasságból a Tescoból, majd a cikk a Sunday Timesból és végül, de nem utolsó sorban ez a Rítus a Radnótiban. Egyiket sem kerestem. Megtaláltak. És rímelnek. Lehetetlen, manipulatív kapcsolatokra, ki nem mondott dolgokra, pattanásig feszült helyzetekre, szélsőséges érzelmekre. Nem a béke és nyugalom időszaka ez.

Mit keres ez a feszültség bennem? Mit akar csinálni velem? Hol tudnám kiordítani magamból? Hova fussak? Kit rúgjak bokán?

Számomra a valóság most sokkal inkább az őrület, mint a normális lét. És nem vagyok elég bátor hozzá, hogy ez látsszon rajtam. Nem merem vállalni, ami bennem van. Vagy egyszerűen nem talál magának utat. Nem az vagyok, akinek látszom. És nem szeretem. És különben is. És ki? És miért? És mit? És...

Amíg itt volt Attika, hogy megbolonduljon helyettem, addig egész jól voltam:) Most rajtam a sor, nincs senki, aki megélje helyettem.

Te hogy vagy Hati?

A bejegyzés trackback címe:

https://hanyagsag.blog.hu/api/trackback/id/tr18799860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jilsander 2008.12.03. 22:56:40

Hmm...ahogyan nem mind angyal...ami fehér- éppúgy nem minden jel ami annak látszik. Vannak véletlenek is. Látom az arcod....ne húzogasd a kis szádat...xD És nem hiszem hogy van mit tanulnod holmi beteg északi népektől. xD Ennél te sokkal jobb vagy. Csak vedd elő a nőcit magadból. Nemmellesleg el kellene járni jó sokféle helyre...szórakozni meg ilyenek...állítólag. És amúgy meg. Az...hogy a taxis-zolika rád van kattanva...az smafu? xDxD Na. Csá. Megyek cikket írni a madáretetőkről xD ( jobb is...mi?)

mikl 2008.12.04. 09:16:55

Jól köszi. Csak elég messzire kell menni a megbolondulással és egy idő után vicces lesz. Próbáld csak ki. Én már egész jól állok.

mikl 2008.12.04. 09:34:03

Egyébként meg mit jelent az hogy kulminál? Nagyon profin hangzik...

hanyagság 2008.12.04. 10:50:05

Jilnek: de húzogatom, mert nem mindent tucc jobban, amiről azt hiszed (azaz mindenről) :PPPP
de így szeretlek, te meg szeressé szájhúzogatósan. érted.
Különben meg egész hatásosan kezelem a depressziómat nőcis megjelenésemmel, asszem elégedett lennél, ha látnál:)))))
Jaja, télleg, nincs véletlen valami jó kis haverja a Dodinak, akivel négyesbe elmehetnénk a hétvégén??? Volt osztálytárs, óvodástárs, ilyesmire gondolok... Hmmm????
taxis Zolika meg különben is rád van kattanva, pedig nem is nagy az orrod. Azt csak a Dodi miatt mondta, hogy elterelje rólatok a figyelmet!!!:))))
És mennyé csak, a madáretetők, talán nem fognak visszadumálni neked:PPPPPPPPP
na puszka

hanyagság 2008.12.04. 10:57:06

Miklnek:
részleteket akarok!!! micsináltál őrületedben? Kimentél malacbasznádra szerenádozni?
én még mindig csak ezzel a napszemüveggel próbálkozom...najó, meg szexis testresimuló felsőkkel, hát nemtom mire lesz elég:))))

A kulminál: hát asszem, legalábbis én ebben az értelemben használom, hogy így sok van valmaiből eccerre, hirtelen, tehát ilyen felső pontra jutott... vmi ilyesmi... érzem a szívem mélyén, hogy ezt valami sokkal egyszerűbben is el lehetne magyarázni, de nem jut semmi eszembe... kérem az ikrek hangsúlyos olvasókat, segítsenek már ki szorult helyzetemből!!!!

Jilsander 2008.12.05. 01:31:05

Kérj, s megadatik. Íme az ikrek segítség :) A kulminál az az, amit te is magyarázgatsz itten...vagyis hogy valami a tetőpontjára ér. Mai értelemben akkor használjuk, ha pl. valami nem jön be, valaki nem tetszik...ilyesmi. Vagyis nem kulminál...nem hág a tetőpontjára. Szóval szar úgy ahogy van xDxDxD
Amúgy meg miután becsaltalak hozzám, így láttalak depi mivoltodban, hát ha neked ez kell hát legyen. És ne mondd, hogy nem tudom jobban, mert jobban tudom és kész. Vitázni persze leállhatsz, de a mások által csípősnek minősített pikáns megjegyzéseid rólam leperegnek...próbálkozni lehet ugye....hát tudod. Nem a győzelem ...a részvétel a fontos. Mármint ha leáll velem vitázni valami agyamnet xD
Más...Dodi meg a haverok. Asszem egy volt osztálytársat már megismertél xD Valóban egy volt ovis kéne előkeríteni. Sajnos nincs neki olyan társasága ami neked ( és nekem) megfeleő színvonal lenne. És ez minden bizonnyal egyáltalán nem véletlen. Képzeld ha jóképű, fasza csávók lennének a barátai. Minen egyes összejövetel egy jó nagy para lenne...igaz én se csípnék flörtölgető bazinagycsöcsű barátnőket magam mellett. Na ezért nincs má Kriszta se. Túl nagy a cicije. Szóval vagy alább kell adni...vagy így maradni. A döntés a tiéd...én javaslom az így maradást :) És a mantrát. És a legbensőbbb félelmeid feltárását. És az azokkal való szembenézést /leszámolást. Meg ilyenek. Na megyek mer má megin' úúútálni fox :) Tsók :)

Jilsander 2008.12.05. 01:34:53

Amúgy meg leköteleznél, ha te is kitennéd az oldaladra az én blogomat, mert a linkcsere az nem egyoldalú!!!Márpedig ÉÉÉÉn kitettem a te oldalad linkjét. Úgyhogy kapd össze magad vazze...kapjál be egy marék kavicsot, számolj hangyákat...és INTÉZKEDJ!!!!! Na. Most aszt jó megaszontam. Megyek mer szólt az ápoló h gyógyszerosztás van xD dödödödö

mikl 2008.12.05. 09:41:10

Asszem próbálkozott már linkkirakással, de beletört a bicskája-ja. Nem könnyű az a blog.hu-n, én is valami nagyon körülményes módon tudtam csak megoldani, ami nem várható el egy ilyen egyszerű teremtéstől.

Köszönöm a kulminál szó kimerítő magyarázatát és számtalan nézőpontból való megvilágítását mindenkinek.

Jilsander 2008.12.05. 10:41:28

Mikl. Száz szónak is egy a vége... ( bár újabban mindig felcserélem...) Na....szóval: JÓ TESÓ VAGY :)))) Igen. :) Azzal hogy egyszerű teremtés...hát megríkattál. Szétröhögöm az agyam xD De legalább nem morcizom a link miatt....
És szívesen....a kulminált. Mostmá akkor te is kulminálhatsz tisztára nyugodtan xD

nyunyika 2008.12.05. 22:50:34

Hat szevasztok, TI harman:) (elnezest az ismeretlentol, de a masik ketto megbocsajt a bizalmaskodasert tan..)annyira jol szorakozom az irasaitokon, hogy juhuu!!

Hanyag! Te annyira kedvesen orulsz meg, hogy orom nezni, s tudod itt nemikepp vitaba szallnek a nagyon jo fejnek tuno(mermegnemismerem) Jilsander-rel (s egyben bevallom, hogy agyament vagyok, tehat szabad nekem ezt:), s aszondom, veletlenek marpedig nincsenek! Amiket tapasztalsz magad korul, az csak a belso allapotod tukre, no most ezt ugye mindenki megkapja, csak oly kevesek veszik eszre, s aminek en itten juhejjozok az kerem az, hogy te igenis jol olvasol ezekben a jelekben, s van ra "szemed", s ezeket figyelmen kivul hagyni botorsag volna, mint ahogy nagyon komolyan sem kell venni, teszem gyorsan hozza, szerintem. Kell latni, s tudni kell helyrerakni, a kirakosjatek mely darabkaja hova kerul, csak errol szol, de kulonosebben nem szabad erzelmi szinten tartogatni, nezegetni, izlelgetni, engedd at magadon, eld meg azt amit abban a pillanatban hoz, aztan engedd tovabb, magadon keresztul, s akkor talan nem hagy fajo nyomot, melyet tovabb babusgathatsz, s mutogathatsz az arra jaronak, mert senki nem fogja elvenni toled....)tudniillik nem az ovek..a tied, a te felismeresed, a te emleked. a te uzeneted, szoval, fogd meg, nezd, meg, aztan engedd tova....persze mondani konnyu, tudom...bocsibocsi
Jaaa es igen nagyon is egyetertek Jilsander-rel abban, amit kov lepeskent ajanl neked....hallgass ra, vagy tudod mit ne hallgass senkire, ram sem, hallgass magadra a tiszta megerzeseidre, arra a belso "szem"re ami lattatja veled ezeket a jeleket,melyke mondom megegyszer sosem veletlenek, de csak rolad szolnak, te vagy a kozeppont, melybol kivetul a kep, ezt ne feledd, es bombasztikus jo csaj vagy, azt az orr dolgot nem ertem..nagy az orrod??:))

Bocs,ha teleirtam az oldalt, de mar napok ota irni akartam neked, es nemsoka indulok haza(vasarnap):(:) basszus, eltelt 5 het....ehhez mit szolsz? hogy van ez az ido dolog? Kulminal itt minden eleg rendesen, foleg hogy kozeleg az (ev)veg.....pusszancs mindenkinek, Miklkemakkocska! hajra a bigevel, szep hetveget::::))))))))))majd elreppenek feletted vasarnap..integess am, pussz

nyunyika 2008.12.05. 23:00:32

Jilsander draga, azt ugy ertettem, hogy jo fej vagy, nem tuno, szoval most visszaolvastam mit hanytam ide ossze-vissza, s felreerthetonek erzem, ughogy bocs a pongyolaert. ugy ertettem, hogy igy ismeretlenul is jo fejnek tuno...szoval jajj remelem erted, nem ragozom tovabb, jo barat vagy, ahogy miklkemakk meg jo teso...ennyi a nyelvem mar nemtom hol van,,,paaa, udvok

hanyagság 2008.12.05. 23:03:59

Nagyonhülye családom:)))))))))))))) (Jil is, vegye nyugottan magára)
sorba:
rendben, jobban tudod... juteszembe, bevetted a gyóccered már? tudod, ha elfelejted, nem szoktad jól érezni magad, Kedves...

na meg, asszem eltévesztettük, nem inkább a Marci meg a Rudi osztálytársai között kéne szétnézni? mit gondolsz? lelkesek, életerősek, és még alakíthatóak, hmmm? felejtős ez a Dodi ovi sztem...

és a lényeg: igazad volt, szembe kell nézni a legbelsőbb félelmeimmel... most elmélyültem... a legbelsőbb félelmem: szembenézni a legbelsőbb félelmeimmel. Megvolt!!! kapok óriás túrórudit(186 kcal)?

mindent megteszek kavicsokkal a számban, csak várjá, míg megszámolom a hangyákat, kicsit kulminálnak...

elszólás... egy szónak is száz a vége... semmi köze frajdnak, ez tiszta véletlen, nálad Jil

hanyagság 2008.12.05. 23:28:49

nyunyiiiii, kedves, most tűntél csak fel éppen:))))

Jil miatt ne aggódj, meg tudja védeni magát, legalább annyit volt férfi, mint én (kicsit régebbi időkre gondolok), ha nem többet!! Különben vele tényleg együtt jártunk oviba:)))) És azért, és csak azért, hogy halálra ne unjuk magunkat, kénytelenek vagyunk bizonyos dolgokról meredeken másképp gondolkodni. De! Hogy harmincegynéhány év után, azér mégis szóba álljunk egymással, testvérek is vagyunk.
Csak ezér meri a kis büdös banyaPPPPP

Arról meg, hogy mit élek éppen és engedek át (remélem azér el is), hát... ... ... sokat, nehezet, gyönyörűt, fájdalmasat, félelmeteset...

Ezek szerint most nem maradsz kint karácsonyra.
A kávét várom. Kérem is számon.
Ölellek és nagyon örülök, hogy jól vagy!!
Puszi

hanyagság 2008.12.05. 23:32:41

egyetértek. hajrá a bigével, hihihiii

nyunyika 2008.12.05. 23:37:17

jajaja gondoltam, hogy nem ujkeletu ez a kapcsolat, nagyon edesek vagytok, majd muti meg, persze ha nincs ellene kifogasa...szoval a terv az az volt, hogy mar egy hete otthon vagyok, de annira ok minden, hogy plussz egy hetet meg tidtam modositani, ezert megeyk most, nem mennek de mennem kell, de amint tudok januarban remenyeim szerint jovok vissza, de addig mindenkepp szadon kapod a kv-t::))meg ezt a marha nagy olelst is amit most adok....pusszancs te lerako, elengedo..stb

nyunyika 2008.12.05. 23:39:31

jo van akko punci, cukipunci? he?

ja es en is sokat votam ferfi...tul sokat, igy kozel a 42-hoz kezdem megtalalni a not, ugyhogy no para, meg van idod, meg remeny. na az van. puszak

hanyagság 2008.12.05. 23:48:23

nem véletlen jöttünk így össze mi, újdonsült nők:))))

Na és itt van apasi, aki meg nő volt fogaggyunk!!!

Te, ez szerelmes, vagy mi?????
még hogy nem bige???
há mi? buzi vagy Hatika?
Najóvan, tudod mennyire fogom szerteni, ha fog szeretni:))) de addig is!!!! attól még lehet bige :)

nyunyika 2008.12.05. 23:52:00

asszem....ja...es imadom erte, illetve ezert is, mert ilyen pasi nincs tobb ebbe a vilagba...az tutti

mikl 2008.12.05. 23:52:13

télleg, húristen, mit keresek én itt ennyi bige között?

nyunyika 2008.12.05. 23:56:19

mert szeretsz minket:) cukifej

hanyagság 2008.12.06. 00:03:30

nincsen bizony!
és ha ezt a bige nem láttya, akkor csak dísznek hordja azokat a szexi szemeit az arcán :)))))

mikl 2008.12.06. 09:41:03

Na jólvan, csak megéri itt lebzselni, kap az ember egy-két elejtett jó szót azért.

Hát akár dísznek is hordhatja elég szépek hozzá.
Címkék: színház suttogások és sikolyok
süti beállítások módosítása