Hanyagság csodálatos élete

Friss topikok

Volt, nincs, lesz!

2009.09.02. 00:38 | hanyagság | 6 komment

Az a furcsa érzésem támadt, mintha nem lennék. Ez ugye azért vicces egy kicsit, mert az előző bejegyzésnek az volt a címe, hogy majdnem meghaltam. Na mi van akkor, ha tán mégse csak majdnem? Ekkor elgondolkodtam, hogy mik történtek azóta, voltam az Öreg meglepi partiján, az pedig elég valóságosnak tűnt, emlékszem a Lülü odaült egyszer elém, hogy na mi van velem. Rám nézett, szóval kellett, hogy legyek. Kifejezetten rám nézett és hozzám beszélt. Ja, meg nevettem is, egész jókat, igen. Mikor a két lézerpont üldözte egymást a nagyfeszültségű vezeték piros golyóján:)) Na, az egyiket én irányítottam, meg nevettem is, tehát kellett, hogy legyek. Meg sokan megöleltek, arra is emlékszem:))

Olyan, mintha mellkastól felfelé üres lennék, tök üres. Van a testem, de nincs benne az, akinek benne kéne lenni. Gondolom, benne kéne lenni valakinek. A telihold gondosan kikerülve a függönyt, akit azért merész túlzás lenne sötétítőnek nevezni, szóval kis rés van, de azon át pont a fejemre sütött. Esélytelen így aludni. Gondoltam, gondolni kéne valami nagyot, a teliholdnak ereje van, de nem volt semmi nagy, csak az üresség. Nem tudom mióta nem vagyok bennem, és azt sem, hogy közben akkor hol. Azt is éreztem, mintha kiállítottak volna egy nagy üres rét közepére, sehol egy ember, hogy ott várjam meg a világvégét. És kicsit nyűgös vagyok, mert tudom, hogy ez kurva unalmas lesz. Odébb van az még. Addig mi a faszt fogok itt csinálni? Szóval tetű egy helyzet ez, nem jó az, ha az ember nincs benne a testibe. Talán majd a telihold, megkérem, segítsen visszatalálni. De hol a vánnyadt nyavalyában lehetek akkor? Sehol. Nyilván. Csak tudnék róla, ha legalább másutt ott lennék, de csak ez az üresség. Nézek bután, álmatlanul, azt érzem, hogy valami hiányzik, de éhes nem vagyok, szomjas vagyok, de nincs kedvem inni. Meg kicsit fázom. Nem vágyom semmire. Nem kell semmi. De! Jó lenne álmosnak lenni és aludni. Mert akkor hátha elmúlik, mire felébredek. Elmúlik a semmi. De tényleg nem is az a baj, hogy nem érzek semmit, nem kell semmi, az ilyen elmúlik úgyis. A gázos az, hogy én nem vagyok. Nem érzem magam lenni. Nagyon ijesztő.

Szeretnék lenni, szeretnék lenni, itt, magamban, szeretnék visszajönni, benne lenni a pillanatban, minden egyes pillanatban, teljes tudatommal, világosan... ITT AKAROK LENNI!!! ÉRTEEEEEM???? A saját lelkemmel a saját testemben, vagy fordítva, mit tudom én, hogy van ez, ébren, észen, amíg tart, addig végig. Nem akarok máshol lenni, itt van nekem a dolgom, sok-sok dolgom van, a saját dolgommal szeretnék foglalkozni végre, nem mellébeszélni, meg mellébámészkodni.

Vissza akarok térni a testembe, éber akarok lenni minden pillanatomban, én én akarok lenni és a magam szerepét játszani, teljes beleéléssel és teljes alázattal. Segíts nekem, telihold, jó kislány leszek:) ... nagylány ... ejej, azt akkor se írom le! :P

A bejegyzés trackback címe:

https://hanyagsag.blog.hu/api/trackback/id/tr211354477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jilsander 2009.09.05. 16:14:20

Ez jutott eszembe:

" Volt és lesz, tudod így van ez
És te lépegetsz tovább.
A fényről néha sötétbe érsz
Le ne állj, mert mindenki lát.

Volt és lesz, abban biztos lehetsz
Hát a próbát bátran álld,
Mert volt és lesz, aki nem felejt,
szorít érted számít rád...."

By Hungária :)

hanyagság 2009.09.06. 20:29:24

@Jilsander: :DDDDDDDD szerelek bébi :)))

hanyagság 2009.09.06. 20:30:05

nos nem szerelek semmit, viszont szeretlek :PPPPPP

hanyagság 2009.09.06. 20:34:37

különben meg, nem ismerem, sohase hallottam 8-)

Jilsander 2009.09.07. 23:16:23

Jájj....de helyes vagy béééjbi :) Igazából...kétszer is elolvastam az első HSz-edet, ...és nem értettem hogy miért kiabálod bele az arcomba, hogy szerelsz. Mondom magamnak...jóvan jóvan...de hogy jön ez ide? Mámint a Hungáriához, ugye. De aztán láttam alább...hogy nem is szerelsz, hanem szeretsz :))))) és akkor így ezáltal ténylegesen belenyugodtam a helyzetbe. Még alább olvasván láttam, hogy te sosenem hallottad ezt a zenét. Elhiszem. Én se hallottam sose, azt senem tudom miről irkáltam XD :))))) Én is nagyon szeriiiiiiiiiiiiiiiiii :) ( és átmentem debilbe. Virágot Algernonnak....XD)

hanyagság 2009.09.08. 17:06:53

@Jilsander: Nembaj, Algernont is szerettyük, nem az eszéér ugye, de hát senkit se azér!! Butulj csak Drágám, butuljunk együtt:))))
süti beállítások módosítása