Hanyagság csodálatos élete

Friss topikok

Kérdések

2009.03.04. 22:06 | hanyagság | 3 komment

Van itt néhány kérdés.

Az egyik az az, hogy ha valaki nem tud kérni, az összefügg-e a térgyének a fájásával, és vajon hatásosan kezelhető-e ilyen buddhista leborulással, valamint futással? Ez van például.

Meg az is kérdés, hogy én bolondultam-e meg, vagy csak kommunikációs zavarok azok, amik most körülöttem vannak (Jánosnak: nem, most nem retrográd a Merkúr, akkor marad a másik? :)))

Mi a túrót fogok csinálni, ha már nem bírok többet árajánlatokat kérni kelletlen alvállalkozóktól??? Ez pl. súlyos kérdés, sokkal súlyosabb, mint az előző.

Ki fog kitakarítani? Úgy általában. A mosogatást vállalom.

És mikor fogja tudni a Rudi elhozni a személyi igazolványát az ocsmányirodából (nem enyém, loptam)?

Hol fogunk aludni a Londonban? Állítólag lesz még akkor lakás... ez nem valóságos probléma.

Jah, igen, nem fogok-e ájultan összeesni május 15-én, mikor el kell majd játszani élő hús-vér emberek előtt a darabunkat? Viccből leírnám, hogy "de", de nem írom, mert még az ördög a falon... arról nem is beszélve, hogy azt még meg kell érni 8-I ...hát illenék, mert péntekig le kell adni a stáblistát vagy mit...

És mi legyen a darab címe?

El is álmosodtam... ehhh, de megválaszolatlan kérdés sok van még... jóccakát.

A bejegyzés trackback címe:

https://hanyagsag.blog.hu/api/trackback/id/tr66982014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyunyika 2009.03.05. 17:00:23

Draga Hinyi!

A terd es annak fajasa, az alazattal kapcsolatos problemakor, amikor nem tudunk terdet hajtani vki vmi elott, sokszor magunk elott...s ilyeten igen lehet, h a keres is ezzel osszefuggo tema.
Es itt termeszetesen nem a megalazkodasra kell gondolni, hanem pl. Terez Anyu, a csendes elfogado es mindenben es mindenkiben elo Isteni elott meghajlo .....asszem, lehet rossz a pelda, de egy fix, alazat a tema kedves..

Ja es a terd ugye a labon van, tehat az utonjarasra is utal. a terd lenditi elore a labat, tehat ha fajdalmas a hajlitas, akkor az a lepeseid fajdalmassagara is utalhat, illetve, h akadalyozod magad, vagy akadalyoztatva vagy a siiiima haladasban...azon a bizonyos uton.......

a tobbihez nemtok hozzaszolni, illetve milyen darabrol beszelsz?? arra nagyon kivancsi lennek..

pusszancs

hanyagság 2009.03.08. 09:43:40

@nyunyika: Igen, ez a térd kérdés folyamatban van, valahogy ekörül forog a téma szerintem is:)))

A darab? Kísérleti Impró Műhely a neve annak, amit csinálunk páran az MMS-ben (Mozgásművészeti Stúdió) és a meglepetés estékre készülünk egy darabbal. Ez történik majd május 15-én az MMS színháztermében. Ha itthon lesztek, gyertek el:)))

nyunyika 2009.03.08. 20:11:48

juhu, gratula, teccik, ha orszaghataron belul leszek mindenkepp

jo terdeplest:)) izlelgesd
Címkék: nincs válasz
süti beállítások módosítása